Vitet bëjnë të vetën. Aktori i “James Bond”, Pierce Brosnan është plakur shumë.

Pierce Brosnan i ka habitur të gjithë me një pamje të re, pasi zbuloi të hënën flokët e tij të thinjur.


Ish-aktori i “James Bond”, 66 vjeç, dukej i qetë teksa shëtiste pas disa ditëve i mbyllur në shtëpinë e tij. Në sy binte mungesa e mjekrës dhe një shkop në dorë që e bënte akoma më të dallueshme moshën e madhe të aktorit.


Filmi i radhës i Brosnan planifikohet të jetë “Eurovision”, ku gjithashtu do të interpretojë Will Ferrell dhe Rachel McAdams, ndërsa ai gjithashtu do të luajë rolin e mbretit në filmin e Hirushes, ku do të luajë edhe Camilla Vabello.

Aktori po e kalon kohen me bashkëshorten tij Keely Shaye Smith. Dyshja u njoh në vitin 1994 dhe u martuan në vitin 2001.

Leave a Reply