U tregua ndyrësirë. Burri abuziv i hodhi acid në fytyrë gruas së tij. Shikoni si u transformua ajo.

Ajo jetonte ne Etiopine veriore ne qytetin e quajtur Adigrat, kur burri i saj i hodhi acid ne fytyre, ne shtepine e mamase se saj duke e transformuar pergjithmone.

Demtimi i rende qe pesoi, e beri qe te qerrohej ne te dy syte. Ajo studionte biologji ne universitet dhe shpresonte shume qe te behej mesuese.

Burri i saj ishte oficer policie. E detyroi ate me force qe te martoheshin dhe e rrihte cdo nate per 6 vite rresht gruan e tij. Asnje nga autoritetet nuk kishte levizur nje gisht per te shpetuar gruan nga dhuna e burrit te saj.

Ai e ka rrahur ate edhe kur ishte shtatzene edhe kur lindi femija edhe kur u rrit. E rrihte ne sy te femijes – u shprehen familjaret e gruas.

Nata e tmerrshme kur ai i hodhi acid ne fytyre ndodhi mbasi ai e kishte rrahur per disa ore rresht. E kishte rrahur aq shume sa i kishte thyer te gjitha dhembet. E ne fund fare si per ti dhene goditjen finale gruas se tij, ai i hodhi acidin ne fytyre.

Mbase ai donte qe ta bente gruan e tij qe te mos martohej me kurre me njeri tjeter. Miqte e saj kane kontribuar para qe ajo qe te beje operacion per rregullimin e fytyres ne Florida.