Tërbohet qytetarja: “Nuk dua të vendos maskë. Do vdesim një ditë sjemi të përjetshëm. Vdekshi që të gjithë.

Një grua, e cila po udhëtonte me një avion EasyJet A320 , ka refuzuar të vendos maskë dhe ka mallkuar pasagjerët që ndodheshin në avion.

Në një video të publikuar nga DailyMail, gruaja shihet teksa kollitet me qëllim para pasagjerëve të tjerë, duke iu thënë “uroj të vdisni të gjithë“.

Ajo refuzoi të vendoste maskën duke thënë: Të gjithë vdesin, ju e dini këtë? Çdo trup vdes. Të gjithë do vdesin. Ndërkohë që stjuardezët e kanë nxjerr jashtë, pasi ka shkelur rregullat e vendosura nga për t’u mbrojtur nga Covid-19.