Shurdh memeci i vodhi mafiozit Shqiptar 2 miliard lekë. Shqiptari i shkoi me pistoletë tek koka dhe..

Mafozi Shqiptar Sotir K zbuloi se miku dhe financieri i tij shurdh memec, i kishte vjedhur rreth 2 miliarde leke.

Meqe nuk fliste dot gjuhen e shenjave, Sotiri mori avokatin e tij per tu ballafaquar me financierin. Avokati i tij e fliste shume mire gjuhen e shenjave.

Sotiri i tha avokatit:

“Pyeti se ku dreqin i coi paratë. Ku i ka fshehur?”

Avokati e pyeti me gjuhen e shenjave:

“Ku i ke fshehur leket?”

Financieri u pergjigj po me gjuhen e shenjave:

“Nuk e kam idene fare se per cfare po flet Sotiri. Une nuk kam vjedhur asnje lek”

Avokati i thote Sotirit:

“Ai thote se nuk ka marre asnje lek”

Sotiri nxehet dhe nxjerr pistoleten nga brezi. Ja vendos financierit te tij ne koke dhe i thote avokatit:

“Thuaji te tregoje ose do ta vras direkt ne vend”

Avokati i thote financierit me gjuhen e shenjave:

“Sotiri thote qe do te vrasi direkt ne moment nese nuk i tregon ku i ke fshehur leket”

Financieri fillon te dridhet dhe i thote avokatit ne gjuhen e shenjave:

“Aman te lutem thuaji te mos me vrasi. Do ti tregoj ku jane leket. I kam fshehur tek nje shtepi qe kam marre me qira ne Tirane. Ne xhep kam celesin”

Sotiri e pyeti avokatin:

“He cfare te tha? Te tregoi ku i ka fshehur?”

Avokati ju pergjigj:

“Ai me tha se ti nuk ke bythe qe ta shkrepesh pistoleten dhe ta vrasesh”

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2020. Ndalohet kopjimi këtij materiali.