Shikoni videon e Fevziut duke kënduar e mbajtur ison me raki në dorë! A mendoni se këndon bukur?

Moderatori i njohur Blendi Fevziu, ka zbritur në Gjirokastër për xhirimet e emisionit të tij Opinion.

Ne nje video te postuar prej tij ne instagram, Fevziu shihet duke kenduar dhe duke mbajtur ison me nje gote raki ne dore.

Si mendoni? A ka ze per te kenduar Fevziu?

Shikoni videon me poshte