Rrahu babain 92 vjeçar për vdekje sepse mendonte se ai ishte vampir! Babai nxorri dhëmbët dhe.

Majkell Novak do denohet me burg deri ne 30 vite, sepse rrahu babane e tij plak per vdekje. Ai eshte quajtur i paqendrueshem menderisht nga policia.

Autoritetet u shprehen se ai i ra te jatit me kemben e karrikes kokes derisa e vdiq ne vend. Majkell eshte i bindur se babai i tij eshte vampir. “Dhembet e qenit te babait ishin shume te medha” u shpreh ai per policine.

Gjithashtu ai tha se i jati fshihte dhe nje celular ne shtepi. Sipas te birit te cmendur, i jati e mbante ate celular per te folur fshehtas me vampiret e tjere. Ne fakt 92 vjecari i kishte te gjithe dhembet fallco.

Arrestimi i te birit u krye ne flagrance dhe sipas prokurorit te ceshtjes, Majkelli kishte 1 muaj qe nuk pinte ilacet e skizofrenise.