Robert Aliaj tallet me koleget: “Kozma Dushi dhe Luan Zhegu nuk leviznin dot as gishtat. Kozmai bënte sikur dridhte..

I ftuar në emisionin Abc-ja e mëngjesit”, Robert Aliaj teksa po fliste për triumbin e së bijës në The Voice Kids në Belgjikë. Teksa rikujtoi një moment të caktuar mbi paraqitjen e tij në një festival, Aliaj ironizoi Luan Zhegun dhe Kozma Dushin, ndërsa për këtë të fundit tha “se bënte sikur dridhte cigaren”.

Liljana Kondakci dhe Luan Zhegu

Unë isha një njeri që kisha shumë nocionet e estetikës, sigurisht që do të doja të vishesha. Mua më kanë hequr nga festivali në një moment se kisha veshur xhaketë me spaleta, gjeneralësh. Nuk kisha idenë që këtu mund të futesha në burg dhe se jetoja fare realitetin.

Kozma Dushi

Më duket pak provokim por Kozma Dushi, Luan Zhegu nuk lëvizin dot as gishtat. Kozma Dushi po se bënte sikur dridhte cigaren. E mban mend Luan Zhegun që ishte si kruajtëse dhëmbësh, nuk lëvizte fare“, tha Aliaj.

Burimi: Abc News