Plasi përsëri. Rama: “Maska do vendoset me detyrim kudo duke filluar nga java ardhshme. Do ndëshkoheni tek..”

“Nga java e ardhshme maska do jetë e detyrueshme kudo.

Përveç shtëpisë dhe restorantit apo barit ku je ulur në tavolinë për të konsumuar atë pjesë të kohës aty.

Maska do jetë e detyrueshme në çdo mjedis, në çdo rrugë, hapësirë publike dhe masa ndëshkimore do zbatohet për të gjithë te fatura e dritave, mos të ketë asnjë iluzion, asnjë individ që mund ti shmanget gjobës”,- lajmëroi kryeministri Rama.