Përsëri tërmet! Ja ku ra tërmeti që frikësoi qytetarët Shqiptarë dhe magnituda e tij.

Diten e sotme ne oren 4.54 te mengjesit, qytetaret Shqiptare u zgjuan te frikesuar nga tronditjet e termetit te cilat na rikujtuan termetin e 1 viti me pare.

Ne fakt epiqendra e termetit ishte ne Maqedonine e Veriut ne Vrutok.

Termeti eshte ndjerë ne Shqiperi, Bullgari, Greqi, Kosove, Mali i Zi, Serbi transmeton shtypketu.com

Termeti ishte i magnitudes 5.0 me nje thellesi prej 8.5 kilometrash dhe nje rreze prej 93 kilometrash.