Nozy: “Ne merremi me protesta për të mbrojt by** tona. Protesta është politike. Edhe qorri e sheh”

Reperi Noizy bën thirrje që të ndihmohet familja e Klodjan Rashës, pasi pretendon se protesta tashmë është bërë e dhunshme.

Kush nga artistat do të bashkohet me mua të ndihmojmë familjen e Klodjanit? Më shkruani…

Unë them të ndihmojmë atë familjen sesa të merremi me protesta për të mbrojtur b*thyët tona… Asnjë parti s’do na sjellë bukë te shtëpia, secili person lugën e con te goja e vet para se te e tjetrit. Protesta është bërë politike, edhe qorri e sheh… Unë s’jam as me lali Erin, as me Edin, as me lali Lulin, as me lali Ilirin, unë jam me familjen time dhe me shtetin tim, të shkatërrohs shtetin, është të shkatërrosh shtëpinë tënde”, shkruan ai ndër të tjera në rrjette sociale