Mjekja popullore ka fjetur me 1500 meshkuj: “Flej me burrat e grave të tjera, i bëj edhe sparkatën”

Kjo grua ka kryer mardhënie me qindra meshkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjera.

Por 34 vjeçarja, e quan veten ‘peshkope’, një tip “mjeke popullore” që siç shprehet, “ia ka kushtuar jetën e saj çifteve që kanë pasur probleme në dhomën e gjumit”.

Ajo ka dhënë mësime dashurie për më shumë se 10 000 klientë brenda një harku kohor prej 23 vjetësh. Edhe ndërsa ajo bën llogarinë, rezulton se ka kryer mar.rëdhënie me 1 500 prej tyre dhe insiston në idenë se nuk ka asgjë të jashtëligjshme në atë që ajo bën,

Mare thotë: “Unë e fitoj jetesën duke fjetur me burrat e grave të tjera, apo me të dashurit e tyre. Zakonisht grate e tyre nuk dine ta bejne. Une i bej stile te ndryshme ne krevat, madje bej edhe sparkaten.

Mësimi që u jep Mara të gjithëve është ky: Problemet duken sikur kanë të bëjnë me trupin, por kjo nuk është e vërtetë, sipas saj: “Problemet nuk janë fizike. Ato janë në mendje dhe kanë shumë të bëjnë me besimin në vetvete.”