Lajm i fundit. Lirohet Edvin Prifti. Gjykata e Apelit e lë të lirë.

Gjykata e Apelit ka lënë të lirë mjekun Edvin Prifti. Apeli ka caktuar detyrim paraqitje për shefin e kardiokirurgji- së në QSUT, Edvin Prifti.

Mësohet se Apeli ka lënë në fuqi arrestin me burg për gjyqtaren Enkelejda Hoxha dhe avokatin Aldo Tabakun.

Sakaq Apeli ka lënë në fuqi arrestin me burg edhe për Manuela Mallkuçin dhe 7 të pandehurit e tjerë.