Kapet mat komshiu qefli i cili përgjon çiftet në pallat gjatë momenteve intime. Kur e kuptoi që e fotografuan ai.

Nje nga banoret e pallatit sapo ishte kthyer nga puna kur pa komshiun e tij duke pergjuar ne dyert e pallatit.

Ai menjehere i beri nje fotografi gjate momentit te sikletshem por komshiu u ngrit dhe u mundua te ikte duke u hequr sikur po kerkonte celesin i cili sipas tij i kishte rene diku afer deres.

Banoret e pallatit lajmeruan policine e cila arrestoi komshiun qefli menjehere. Ne polici personi i quajtur John deklaroi se:

“Kam kenaqesi jo vetem fizike por edhe psikologjike kur pergjoj te tjeret.”

Atij ju gjet edhe nje mikrofon pergjues me te cilin regjistronte ciftet gjate momenteve intime dhe i ruante te gjitha regjistrimet ne arkiven e tij. Policia po e mban aktualisht 2 jave ne burg dhe sipas gjykatesit, nese gjenden edhe prova te tjera mund te denohet nga 1 deri ne 2 vjet burg.