I gërrhiste gruaja shumë në gjumë. Burri e bën tatuazh në krah. “Shikoni sa bukur duket gruaja ime kur fle”

Jacob Flynn ka habitur gruan e tij kur u kthye ne shtepi me nje tatuazh ne krah ku gruaja e tij dukej duke fjetur dhe duke gerrhitur.

“Kam shume vite qe vuaj nga gerrhitjet e saj. Tani kam arritur ne piken qe nuk me ze gjumi nese nuk degjoj gerrhitjen e saj te embel” tha ai duke qeshur.

Jacob beri nje foto te tij dhe te gruas se tij duke gerrhitur dhe e riprodhoi foton si tatuazh ne krahun e tij. “Kjo eshte nje shprehje dashurie e imja duke perjetesuar gerrhitjen e gruas time” vazhdoi Jaboc.

Gruaja e tij Shelly duket se nuk e ka marre me sportivitet tatuazhin e burrit te saj. Ajo shprehet e ofenduar se gerrhitja e saj eshte nje problem i cili ka vite qe ajo nuk e zgjidh dot.

“Ndjehem e ofenduar qe me beri tatuazh ne kete lloj pozicioni. Nuk me duket fare romantike. Megjithate nga sot e tutje do ta marr shume me teper seriozisht problemin tim. Do mundohem ta zgjidh sa me shpejt qe te jete e mundur. Jacob me ka premtuar qe do ta fshije tatuazhin me lazer sapo une te rregulloj problemin e te gerrhitures” tha ajo.