Hyri me armë në lokal dhe kërcënoi klientët: “Të flasi ai që ka bërë seks me gruan time ose i vrava të gjithë”

Nje burre i armatosur me pistolete dhe i nevrikosur ne kulm hyri ne lokalin plot e perplot me njerez dhe uleriti:

“Di qe dikush ketu ka bere seks me gruan time. Ose te dali ketu perpara ne shesh te burrave ta pranoje ose perndryshe do ti vras te gjithe”

U ngrit njeri nga klientet e lokalit dhe i tha:

“Ta them une se kush ka shkuar me gruan tende por kam frike se nuk ke plumba mjaftueshem per te gjithe