Hapet në Tiranë dyqani që “shet” burra. Turren femrat për të përfituar por ajo që ndodhi më pas.

Nje dyqan qe shet meshkuj te rinj sapo u hap ne Tirane. Cdo grua mund te shkoje ne dyqan dhe te zgjedhe nje burre.

Tek dera e dyqanit, pronari ka vendosur instruksionet se si funksionon ky dyqan. Ja cfare lexon aty:

Tek ky dyqan mund te vish VETEM NJE HERE. Dyqani ka 6 kate dhe sa me shume qe ngjiteni lart, aq me shume rritet vlera e meshkujve qe gjenden ne cdo kat. Nese zgjedh nje mashkull ne katin e dyte, nuk mund te zgjedhesh me meshkuj ne katet e tjera dhe nese zgjedh nje mashkull ne katet lart dhe pendohesh, nuk mund te zbresesh nje kat me poshte më pervec se per te ikur.

Dyqani

Shkoi femra e pare ne dyqan per te kerkuar burre.

Ne katin e pare lexonte: Burrat e ketij kati, jane te gjithe te punesuar.

Gruaja vazhdoi ne katin e dyte. Aty lexonte:

Keto burra jane te punesuar dhe i dashurojne femijet.

Gruaja vazhdoi ne katin e trete. Aty lexonte:

Keto burra jane te punesuar, i dashurojne femijet dhe jane kinga.

Gruaja e mrekulluar vazhdoi te ngjitej ne katin e katert. Aty lexonte:

Keto burra jane te punesuar, i dashurojne femijet, jane shume kinga dhe te ndihmojne te besh punet e shtepise.

Gruaja u entuziazmua dhe u ngjit me vrull ne katin e peste. Aty lexonte:

Ketu ka burra qe jane te punesuar, jane shume kinga, te ndihmojne te besh punet e shtepise dhe jane super romantike.

Gruaja u mendua per nje moment. Cdo gje ju duk mrekulli. Por u be kurioze per katin e 6-te. Mendoi se aty e priste nje mrekulli e vertete dhe u ngjit lart. Ne katin e 6 lexonte:

Ti je gruaja e 600.000-të që ke arritur ne kete kat. Ketu nuk ka burra fare. Ky kat ekziston vetem per te treguar qe femrat NUK KENAQEN KURRE.

Dyqani kishte aq shume sukses ne Tirane, saqe pronari vendosi te hapte dhe nje dyqan tjeter vetem per burra. Cdo burre aty mund te “perfitonte” nje femer sipas deshires.

Gjithashtu edhe ky dyqan ka 6 kate.

Ne katin e pare lexonte:

Ne kete kat ka gra qe vdesin per seks.

Ne katin e dyte lexonte:

Ne kete kat ka gra qe vdesin per seks dhe kane shume leke.

Asnje mashkull nuk vizitoi katet e tjere. Te gjithe meshkujt u kenaqen me katin e pare dhe te dyte.

Satirë/Humor ShtypKëtu.com © 2020. Ndalohet kopjimi këtij materiali.