Gjirokastriti i dhuron gjak Vlonjatit dhe ai ja shpërblen me 2 apartamente falas por ajo që ndodhi më pas.

Nje Vlonjat ishte shtruar ne spital dhe kishte nevoje per gjak dhe shkon i ofron gjak nje Gjirokastrit. Si shperblim Vlonjati i dhuron dy apartamente mu ne qender te Vlores

Mbas disa kohesh, Vlonjati kishte nevoje perseri per gjak dhe perseri Gjirokastriti e ndihmoi duke i dhuruar gjak. Serisht vlonjati i dhuron nje apartament.

Heren e trete Vlonjatit i nevojitet dhe pak gjak dhe i ofrohet perseri Gjirokastriti, por Vlonjati i jep vetem nje kafe si shperblim.

I habitur Gjirokastriti e pyet si ka mundesi kaq pak? Ehh i thote atëhere kisha gjak Vlonjati ndersa tani kam gjak Gjirokastriti.