Edi Rama nxjerr orë dhe tespie të mbuluara me diamante në kryeministri. Fevziu: “Ti e mban çelësin?”

Kryeministri Edi Rama i ka treguar moderatorit Blendi Fevziu gjithë koleksionin e dhuratave që ka marrë gjatë detyrës së tij. Por syri i kapi objektin e veçantë; një orë, unazë, butona dhe tespie të mbuluara me diamante.

Fevziu e ka vënë në dukje këtë veti, ndërsa Rama është shqetësuar se mos pas pamjeve i shkojnë në Kryeministri për të grabitur.

Edi Rama: Këto janë ora…

Blendi Fevziu: Njëra prej tyre mesa shoh e mbushur me diamante.

Edi Rama: Kjo është arsye që vijnë të na shpërthejnë Kryeministrinë.

Blendi Fevziu: Çelësin e mban vetëm ti?

Edi Rama: Jo unë nuk kam çelës, kjo është me kod, me kamera, e me të gjitha.