E çuditshme. Kjo femër ka ruajtur prezervativët e mbushur dhe fotot e mbi 100 të dashurve që ka pasur.

Charlotte Mia, nga Teksasi ka nje nga zakonet me te cuditshme ne bote.

Ajo ka koleksionuar me korrektese te gjithe prezervativet e te dashurve te saj.

Koleksioni prezervativeve

Per mediat lokale ajo u shpreh:

Kam qe ne moshen 16 vjecare qe i koleksionoj. Ideja me lindi me te dashurin tim te pare. E doja aq shume sa i kerkova te me linte kujtim prezervativin te mbushur me faren e tij. Me pas e vazhdova kete lloj zakoni per 15 vitet e ardhshme.

Charlotte Mia

Koleksioni i saj permban me shume se 100 prezervative dhe po aq fotografi. Charlotte pretendon se ka shkuar me më shume se 100 meshkuj por jo te gjithe kane pranuar ti japin farën e tyre per koleksionim.

“Kam ndermend te vazhdoj te shtoj koleksionim tim deri kur te plakem” u shpreh Charlotta.

Mesa duket eshte e vertete ajo fjala e urte Shqiptare qe thote: Huqi del me shpirtin