Çmenduria! 72 vjeçarja martohet me 22 vjeçarin. U njohën në varrimin e djalit të saj.

Thuhet se dashuria ose çmenduria nuk njeh moshë. Dhe këtë gjë e tregon më së miri historia e Almedës dhe Gary.

Ata të dy u panë për herë të parë në funeralin e djalit të Almedës dhe dy javë pas atij takimi martohen.

Ky takim ndodhi në vitin 2015, ata jetojnë të lumtur tani. Kjo histori ka bërë xhiron e botës për shkak të diferencës që ata kanë në moshë. Kur ata u martuan ai ishte 22 vjeç dhe ajo 72 vjeçe.

Gary u shpreh se Almeda ishte gruaja e jetës së tij, që në momentin e parë që ai e pa.

Ka shumë persona që e kanë paragjykuar këtë çift, por ata thonë se nuk u intereson shumë kjo gjë.