Çmenduri. Ky burrë ka 16 vjet që fle me gruan e tij të vdekur. E zhvarrosi dhe e mori në krevat.

Nje burre Vietnamez i quajtur Le Van beri veprimin me te paimagjinueshem ne bote. Nxorri gruan e tij te vdekur nga varri dhe per 16 vite fjeti me te ne nje shtrat.

Le Van dhe gruaja e tij Pam Thi, ishin martuar bashke me 1975. Prinderit e tyre i kishin martuar me shkuesi qe kur ishin te vegjel. Gruaja e tij vdiq ne vitin 2004.

Mbasi ajo vdiq, burri e ndjente aq shume mungesen e gruas saqe flinte cdo nate ne varreza ngjitur me varrin e saj. Kur filloi te prishej koha, filluan shirat dhe i ftohti, ai gerrmoi kockat e saj, porositi nje kukull porcelani ne formen e gruas se tij dhe kockat e saj i futi brenda.

Ai fjeti me kete statuje per 16 vite rresht.