Bleona Qereti shkon tek hoteli i Trump: “Dua ti them Shqiptarëve që është e rrezikshme fitorja e Biden”

Bleona Qereti ka publikuar ne rrjetet sociale nje foto duke pire kafe ne hotelin e Trump ne Washington DC ku ajo po ndjek zgjedhjet live.

Gjithashtu ajo ka postuar edhe nje mesazh ku shprehet:

Tani jam në Uashington DC, duke qëndruar dy blloqe larg Shtëpisë së Bardhë dhe më thyen zemrën kur shoh se njerezit po perforcojne të gjitha bizneset e vogla këtu. Të gjitha për t’i shpëtuar nga të majtët radikalë kur Donald Trump te fitoje zgjedhjet !!!

Antifa tashmë kërcënoi se do të fillojë trazira dhe plaçkitje nëse Donald Trump fiton. Kjo nuk është Amerika që dua të shoh. Kjo nuk është Amerika që dikush dëshiron ta shohë !!!
Joe Biden dëshiron ta kthejë këtë vend në një vend socialist dhe si një person publik që ka një zë, dhe që vjen nga një vend socialist, duke kërkuar një jetë më të mirë në Amerikë, unë i shikoj gjërat nga këndvështrimi im. Ndjej se eshte përgjegjësia ime të dal kundër kësaj dhe të paralajmëroj të gjithë shqiptarët që jetojnë në Amerikë sa e rrezikshme do të jetë, një fitore e Joe Biden Per Ameriken që në fund të fundit do të jetë në pronësi të Kinës !!
Kjo është një kohë e rëndësishme pasi Amerika ka një shans tjetër për të qenë në një rrugë të sigurt si vendi më i fuqishëm Kapitalist në botë !!!!
Kështu që për të gjithë vëllezërit dhe motrat e mia me gjak, ne shqiptarët e dimë shumë mirë se çfarë është socializmi, prandaj le të qëndrojmë të gjithë së bashku të bashkuar për të bërë një ndryshim dhe le t’i themi JO socializmit dhe t’i themi PO Donald Trumpit!!!

Votoni për parimet dhe vlerat, votoni për familjen, si për ju ashtu edhe për të ardhmen e fëmijëve tuaj !!!
Votoni për presidentin tonë të madh Donald J. Trump !!!
Bleona Qereti