Binjaket identike: “Do bëjmë seks në të njëjtën kohë që të ngelim shtatzënë njëkohësisht. Do plakemi dhe do vdesim bashkë”

Keto 2 vajza njihen si binjaket me te ngjashme ne bote. Jane identike me njera tjetren dhe quhen Ana dhe Lucy.

Te dyja kane te njejtin te dashur i cili quhet Ben. Ato insistojne qe nuk jane fare xheloze per njera tjetren. Te dashurin e puthin te dyja me rradhe njera mbas tjetres.

Deshira e te dy vajzave eshte te bejne seks ne te njejten kohe me te dashurin dhe te ngelin shtatzene ne te njejten dite me te. Vajzat shprehen:

“Ne lahemi bashke, dalim bashke, bejme seks bashke, hajme bashke, na merr uria bashke. Pra praktikisht e bejme cdo gje bashke”

“Mund te duket si gje e cmendur por neve keshtu na pelqen ta jetojme jeten. Ne jemi 2 por jetojme sikur jemi 1 njeri i vetem” u shprehen vajzat

“Sic e bejme cdo gje bashke, ne duam te ngelim shtatzene bashke, duam te plakemi bashke dhe te vdesim bashke”