Bien shumë faqe interneti në të gjithë botën për shkak të një defekti të përgjithshëm. Po juve ju hapen faqet?

Raportohet se nje problem i pergjithshem me internetin po ndodh në keto komente.

Faqe gjigande si Twitter, Downdetector, Discord, Reddit dhe shume sherbime te tjera online si email dhe lojta nuk hapen per momentin.

Difekti ka mbi 20 minuta qe ka filluar ne te gjithe boten dhe pritet qe brenda disa oresh te zgjidhet.

Nuk dihet akoma shkaku se perse faqet me te medha ne bote nuk punojne.

Nese keni probleme me faqet web ne Shqiperi, raportoni ne komente.