Bën aksident në Mamurras dhe kërkon Presidentin Meta: “Pa ardhur ai këtu unë nuk lëviz. Vetëm ai e ndan këtë..”

Këtë të shtunë pas një aksidenti në Mamurras, edhe një drejtues mjeti ka kërkuar praninë e Ilir Metës, pasi nuk kishte besim tek policia dhe ekspertët.

“Pa ardhur Ilir Meta këtu nuk lëviz vendit, vetëm ai e zgjidh këtë punë”, mësohet se ka thënë drejtuesi i mjetit.

Nuk është çudi tani, që pas çdo konflikti me policinë, të thërrasin Ilir Metën.

Burimi: Tema