Andi Bejtja shperthen ndaj miqve. Na çatë by** me mesazhet e kopjuara për Vitin e Ri

Shumë prej nesh kemi marrë mesazhe të kopjuara nga miq dhe të afërm në natën e ndërrimit të viteve.

Ndonëse disa persona bezdisen nga këto mesazhe, nuk ndodh shpesh që ta shprehin, por e kundërta ka ndodhur me analistin Andi Bejtja.

Ai ka publikuar një nga mesazhet që i kanë dërguar dhe nuk e ka përmbajtur aspak fjalorin ndaj mikut të tij.

Mire që na ç…b…. me mesazhe klishe… por jo deri këtu o jetë me arritur me çuar mesazhe me fowardim”, shkruan ai krahas mesazhit.