Alfred Çako: “Edi Rama është i klonuar. Nuk është i vërteti. Mbasi iku në Amerikë e zëvendësuan me një kopje”

Tema e djeshme e “Rrethit Katror” në emisionin “E Diell” i është kushtuar çështjes së fesë klerike, pl andemisë, emërimin e Bledi Çuçit si Ministër i Brendshëm dhe klonimin e Edi Ramës.

Ai tha se Kryeministri jonë nuk është Edi Rama por një klon, edhe Putin është një klon dhe se kloni projektohet në mënyrë të atillë që ka të gjitha informacionet që ka pasur ajo që klonon një dhe kloni mendon se është personi të cilin përfaqëson

“Gojët e liga thonë se pasi u kthye nga USA, Kryeministri jonë nuk është Edi Rama por një klon, edhe Putin është një klon dhe Mike Pence është një klon i cili sapo u va ksinua dje, ndërsa Trump dhe Biden nuk janë shprehur për vak sinën.

Liderët e vërtetë sipas ideve konsperacioniste edhe Hyseni është gjallë dhe ka jetuar në një nga qytetet nëntokësore të Brazilit dhe po kështu thuhet edhe për Abraham Linkoln ku mendohet se është vr arë por nuk është vr arë, por ka jetuar në një vend të fshehtë derisa ka vd ekur.

Kloni projektohet në mënyrë të atillë që ka të gjitha informacionet që ka pasur ajo që klonon një dhe kloni mendon se është personi të cilin përfaqëson”, tha Alfred Çako