Aleksandër Gjoka: “Nuk jam penduar që e shava Ramën kokërr ku*ve, bq dhe shkë*dhatë”

Video e këngëtarit Aleksandër Gjoka, i cili përdori fjalë fyese ndaj kryeministrit Edi Rama, lidhur me masat e marra nga qeveria për pezullimin e koncerteve dhe aktiviteteve në kohë Covidi u bë virale.

Pas publikimit të videos, pati dhe komente fyese në drejtim të këngëtarit, për të cilin u tha se ishte nën efektin e alkoolit, kryesisht nga militantë të qeverisë. Gjoka ka reaguar për herë të parë në emisionin ‘Abc e pasdites’ ku u pyet nëse është i penduar për videon që ka bërë xhiron e rrjetit dhe a i lexon komentet që qarkullojnë për të.

“Jo, njerëzit janë mësuar me mua. Nuk jam penduar. Kam 30 vjet që e bëj këtë punë”, tha Aleksandër Gjoka ndërsa ishte tepër i qetë.

Kujtojmë se deklarata që bëri Gjoka kundër Ramës që mori vendimin për mbylljen e lokaleve të natës, aty ku artistët fitojnë pjesën më të madhe të të ardhruave ishte:

“O kokrra e k*rvës mos kujto se bën karantinë, ça karantine… ça mbyll tani lokalet e të gjitha. O të q*** ropt mu në p… ku i ke o të shkë*** ku*vën. Unë të kam besuar se je çun Tirone, po ti qenke një kokrra kur**s, qenke një b.q ti. Ik ore b.q ik ore shkër***të. Kush je ti mo që bën kara.ntinë? E ke bërë popullin për të ë me vete. O të q… ropt mu ku i ke. O Ed Rama o b.q. ku*vë. Kokërr lè.geni, ik ore lè.gena m…. Ti Ed Rama, Lul Basha, Sali Berisha e të gjithë… Qenkeni kokrra e ku*rvës. Na keni çarë ka*”, dëgjohet Gjoka në video.