A të punon mendja dhe sytë shpejt? Gjej gërmën C brenda 10 sekondave tek kjo figurë.

Kjo fotografi eshte zhvilluar nga psikologet e Universitetit te Harvardit.

Ne fotografine e meposhtme brenda rratheve eshte fshehur germa C

Nese arrini qe ta gjeni ne me pak se 10 sekonda kjo do te thote se lidhja midis mendjes dhe syve tuaj eshte perfekte.

Testoje tani veten dhe jep pergjigjen ne komente se per sa sekonda e zbulove.

Shiko fotografine e meposhtme